top of page

Welkom bij Aworth - Dé Bestemming voor Custom 3D-geprinte Awards

Bij Aworth begrijpen we dat erkenning en waardering belangrijk zijn. Daarom bieden wij unieke custom 3D-geprinte awards die de perfecte manier zijn om bijzondere prestaties te vieren en te erkennen. Onze awards combineren vakmanschap, personalisatie en innovatieve 3D-printtechnologie om een ongeëvenaard niveau van maatwerk te bieden.

Custom made 3D awards

Custom award laten maken?

Aworth is de one-stop-shop voor uw 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken. Wij ontwerpen en produceren uw award volledig op maat. Als unicum en in serie te bestellen.

Voor wie?

 

Of je nu een bedrijf bent dat op zoek is naar op maat gemaakte awards voor werknemers, partners of evenementen, of een particulier die een persoonlijk cadeau wil geven, bij Aworth hebben we de oplossing voor jou. Onze awards worden met zorg ontworpen en geproduceerd om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Met onze geavanceerde 3D-ontwerp- en printtechnologie kunnen we awards creëren in vrijwel elke vorm, grootte en complexiteit. Van elegante trofeeën tot moderne sculpturen, onze mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Bovendien kunnen we de awards personaliseren met namen, logo's, speciale boodschappen en andere details om een uniek en betekenisvol stuk te creëren.

Hierbij maken wij vier beloftes:

Uniek en op maat gemaakt

Snel leverbaar dankzij 3D printen

Lokaal: Made in Holland

Hoge kwaliteit

Aworth Shop Customize.jpg

Bij Aworth geloven we ook in betaalbaarheid. We begrijpen dat het belangrijk is om binnen een bepaald budget te blijven zonder concessies te doen aan kwaliteit. Daarom streven we ernaar om onze custom 3D-geprinte awards tegen een betaalbare prijs aan te bieden, zodat ze voor een breed scala aan klanten toegankelijk zijn.

Ontdek nu onze uitgebreide collectie custom 3D-geprinte awards en laat je inspireren door de mogelijkheden. Of neem contact met ons op om een op maat gemaakt ontwerp te bespreken. Bij Aworth streven we ernaar om jouw erkenning en waardering naar nieuwe hoogten te tillen met onze prachtige custom 3D-geprinte awards.

In vier stappen naar een eigen award:

Ons stappenplan

Briefing

We bespreken de wensen en ideeën. Dit kan nog abstract zijn of heel concreet.
Vervolgens stemmen we de prijs af.

Schetsen

Wij maken één of meerdere voorstellen. U krijgt de keuze voor het definitieve ontwerp!

3D Design

Het ontwerp werken wij uit in 3D. Indien gewenst maken wij hier ook enkele renders van. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

Productie

Na uw goedkeuring gaat de award in productie. Na het 3D printen zorgen wij voor een mooie afwerking.

Nabewerking en kleuren

Als laatste stap assembleren wij de award en zorgen wij voor een strakke nabewerking. Indien gewenst in elke kleuren van de regenboog.

Verzending

De award wordt verzonden.
Als extraatje kunt u kiezen voor een fraaie geschenkdoos.

bottom of page