top of page

Duurzame Award Laten Maken - Een Symbolische Erkenning met Milieubewustzijn

Bij Aworth begrijpen we dat duurzaamheid belangrijk is, zelfs bij het erkennen van prestaties. Daarom bieden we je de mogelijkheid om een duurzame award te laten maken die niet alleen symbolische waarde heeft, maar ook het milieu respecteert.

Custom made 3D awards

Verantwoorde award laten maken?

Aworth is de one-stop-shop voor uw 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken. Wij ontwerpen en produceren uw award volledig op maat. Als unicum en in serie te bestellen.

Onze duurzame awards worden vervaardigd met behulp van PA11, een innovatief materiaal dat wordt gemaakt van de castroboon. Door dit materiaal te gebruiken, verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een circulaire economie. Bovendien maken we binnen ons productieproces gebruik van recycling en hergebruik van materialen, waardoor we afval minimaliseren en natuurlijke hulpbronnen besparen.

Wanneer je een duurzame award bij Aworth laat maken, kun je rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Ons ervaren team van ontwerpers en ambachtslieden zorgt ervoor dat elke award met zorg en aandacht wordt vervaardigd. We streven naar perfectie in elk detail, zodat jouw duurzame award een tastbare herinnering wordt aan de bijzondere prestatie die wordt erkend.

Naast het gebruik van duurzame materialen, bieden we ook de mogelijkheid om hout te gebruiken uit Duitse bossen. Dit hout wordt verantwoordelijk geoogst en voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen. Door te kiezen voor een houten sokkel voor jouw award, voeg je een natuurlijk en warm element toe aan het ontwerp.

orange-flower-with-black-background-wallpaper-3440x1440_15.jpg
Aworth award lampje met duurzaam plantje los.jpg

Kies voor een duurzame award van Aworth en geef niet alleen erkenning, maar ook een boodschap van milieubewustzijn. Samen kunnen we bijdragen aan een betere toekomst, waarin duurzaamheid en waardering hand in hand gaan.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw duurzame award te laten maken. Laat ons jouw visie en wensen kennen, en wij zorgen ervoor dat jouw award een milieuvriendelijk symbool van erkenning wordt.

Ons stappenplan

Briefing

We bespreken de wensen en ideeën. Dit kan nog abstract zijn of heel concreet.
Vervolgens stemmen we de prijs af.

Schetsen

Wij maken één of meerdere voorstellen. U krijgt de keuze voor het definitieve ontwerp!

3D Design

Het ontwerp werken wij uit in 3D. Indien gewenst maken wij hier ook enkele renders van. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

Productie

Na uw goedkeuring gaat de award in productie. Na het 3D printen zorgen wij voor een mooie afwerking.

Nabewerking en kleuren

Als laatste stap assembleren wij de award en zorgen wij voor een strakke nabewerking. Indien gewenst in elke kleuren van de regenboog.

Verzending

De award wordt verzonden.
Als extraatje kunt u kiezen voor een fraaie geschenkdoos.

bottom of page