top of page

Duurzame Awards van PA11 en Hergebruikte Materialen - Aworth

Bij Aworth zijn we trots op onze inzet voor duurzaamheid. Wij bieden een unieke collectie van duurzame awards, vervaardigd van PA11, een milieuvriendelijk materiaal dat wordt gemaakt van de castroboon. Met deze duurzame keuze willen we bijdragen aan een betere toekomst en een verantwoorde erkenning mogelijk maken.

Custom made 3D awards

Verantwoorde award laten maken?

Aworth is de one-stop-shop voor uw 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken. Wij ontwerpen en produceren uw award volledig op maat. Als unicum en in serie te bestellen.

Biobased materiaal

PA11 is een biobased materiaal dat wordt geproduceerd uit de castroboon, een hernieuwbare grondstof. Door dit materiaal te gebruiken, verminderen we onze afhankelijkheid van traditionele plastics en dragen we bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk. Het resultaat is een award van uitstekende kwaliteit die tegelijkertijd duurzaam en esthetisch verantwoord is.

Naast het gebruik van PA11 zetten we ons in voor het hergebruiken van materialen binnen onze productieprocessen. We streven ernaar om zo min mogelijk afval te genereren en zoveel mogelijk materialen opnieuw te gebruiken. Dit helpt ons de impact op het milieu te verminderen en bij te dragen aan een circulaire economie.

NABC Award 3D Printen - Aworth Awards 2.jpeg
Aworth award lampje met duurzaam plantje copy.jpg

Verantwoorde awards

Bij Aworth gaan duurzaamheid en vakmanschap hand in hand. Onze duurzame awards worden gecombineerd met hoogwaardige afwerkingen en kunnen volledig worden gepersonaliseerd om aan jouw wensen te voldoen. Daarnaast werken we met duurzaam hout uit Duitse bossen om onze awards een extra vleugje natuurlijke schoonheid te geven.

Kies voor Aworth en geef erkenning op een verantwoorde manier. Ontdek onze collectie van duurzame awards van PA11 en hergebruikte materialen en draag bij aan een groenere wereld.

Ons stappenplan

Briefing

We bespreken de wensen en ideeën. Dit kan nog abstract zijn of heel concreet.
Vervolgens stemmen we de prijs af.

Schetsen

Wij maken één of meerdere voorstellen. U krijgt de keuze voor het definitieve ontwerp!

3D Design

Het ontwerp werken wij uit in 3D. Indien gewenst maken wij hier ook enkele renders van. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

Productie

Na uw goedkeuring gaat de award in productie. Na het 3D printen zorgen wij voor een mooie afwerking.

Nabewerking en kleuren

Als laatste stap assembleren wij de award en zorgen wij voor een strakke nabewerking. Indien gewenst in elke kleuren van de regenboog.

Verzending

De award wordt verzonden.
Als extraatje kunt u kiezen voor een fraaie geschenkdoos.

bottom of page