top of page

Gouden award Drakenbootfestival

Over de award


Maak kennis met de Drakenbootfestival Award, speciaal ontworpen door Aworth voor het Drakenbootfestival! Deze trofee is er om briljante ideeën en creatieve oplossingen te vieren die het festival naar een hoger niveau tillen. Elk jaar gaat deze prestigieuze prijs naar een team of individu dat een opmerkelijke bijdrage heeft geleverd aan het evenement. De trofee is niet alleen een symbool van erkenning, maar ook een aanmoediging voor anderen om hun innovatieve geest te laten zien.

De Drakenbootfestival Award is een schitterende gouden drakentrofee die trots op een zwarte marmeren basis staat. De draak, met zijn gedetailleerde schubben en sierlijke vormen, houdt een trommel in zijn klauw vast. Dit symboliseert de energie en het spektakel van het festival. Op de voorzijde van de basis is een metalen plaat bevestigd met de inscriptie "Drakenbootfestival 2024 - De Kempen". Dit geeft de trofee een elegante en prestigieuze uitstraling.
Doel van de award


Het doel van de Drakenbootfestival Award is om innovatieve initiatieven te stimuleren die bijdragen aan de groei en het succes van het Drakenbootfestival. Innovatie en creativiteit zijn essentieel voor de vooruitgang van elk evenement, en deze trofee benadrukt het belang van deze elementen. Door innovatie te belonen, moedigen we deelnemers aan om nieuwe ideeën en projecten te ontwikkelen die niet alleen het festival, maar ook de bredere gemeenschap ten goede komen.


We willen creativiteit en vooruitgang belonen en deelnemers aanmoedigen om met nieuwe, frisse ideeën te komen. Of je nu een nieuwe technologie hebt ontwikkeld, een duurzaam initiatief hebt geïntroduceerd of een creatieve marketingcampagne hebt gelanceerd, jouw bijdrage kan een enorm verschil maken en wordt met open armen ontvangen.
Wie komen in aanmerking?


Iedereen die betrokken is bij het Drakenbootfestival komt in aanmerking voor de Drakenbootfestival Award. Dit omvat deelnemers, vrijwilligers en partners. Of je nu direct deelneemt aan de races, achter de schermen helpt of het festival ondersteunt op een andere manier, jouw innovatieve inspanningen kunnen worden erkend. Het doel is om een breed scala aan bijdragen te belonen, zodat iedereen de kans krijgt om in de spotlight te staan.

Denk bijvoorbeeld aan teams die nieuwe technologieën hebben ontwikkeld om de race-ervaring te verbeteren, vrijwilligers die duurzame oplossingen hebben bedacht voor afvalbeheer tijdens het festival, of partners die creatieve marketingstrategieën hebben geïmplementeerd om meer bezoekers aan te trekken. Alle bijdragen, groot of klein, worden gewaardeerd en kunnen in aanmerking komen voor deze prestigieuze trofee.Omschrijving van de award


De Drakenbootfestival Award is een prachtig gouden drakenbeeldje dat op een stevige zwarte marmeren basis staat. De draak, met zijn sierlijke en gedetailleerde ontwerp, symboliseert kracht en wijsheid. In zijn klauw houdt hij een trommel vast, wat staat voor de ritmische energie en het levendige karakter van het Drakenbootfestival.

De basis van de trofee is voorzien van een metalen plaat met de inscriptie "Drakenbootfestival 2024 - De Kempen". Deze inscriptie benadrukt de verbondenheid met het festival en geeft de award een formele en prestigieuze uitstraling. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals goud en marmer zorgt ervoor dat de trofee niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.Waarom meedoen?


Deelname aan de competitie voor de Drakenbootfestival Award biedt talloze voordelen. Ten eerste is het een geweldige kans om erkend te worden voor je harde werk en innovatieve geest. Het winnen van deze trofee kan een aanzienlijke boost geven aan je reputatie en geloofwaardigheid, zowel binnen als buiten de gemeenschap van het Drakenbootfestival.

Daarnaast biedt het een platform om je ideeën en projecten te delen met een breder publiek. Dit kan leiden tot nieuwe samenwerkingen, sponsormogelijkheden en andere vormen van ondersteuning die je helpen je initiatieven verder te ontwikkelen. Het is ook een geweldige manier om anderen te inspireren en aan te moedigen om ook innovatieve oplossingen te bedenken.


Hoe deel te nemen?


Het deelnameproces is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het Drakenbootfestival. Om deel te nemen, dien je een korte beschrijving van je project of initiatief in, samen met eventuele ondersteunende materialen zoals foto's, video's of presentaties. Een jury van experts zal alle inzendingen beoordelen op basis van hun innovatie, impact en haalbaarheid.

Zodra de winnaars zijn geselecteerd, worden ze uitgenodigd om hun trofee in ontvangst te nemen tijdens een speciale ceremonie op het festival. Dit biedt niet alleen een moment van trots en erkenning, maar ook de mogelijkheid om je succes te vieren met vrienden, familie en collega's.


Ook een award? Mail ons op info@aworth.nl

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page