top of page

Medailles laten maken bij Aworth


Bij Aworth hebben we leuk nieuws! We breiden ons assortiment uit met op maat gemaakte medailles! Of het nu gaat om een sporttoernooi, een carnaval, de Nijmeegse Vierdaagse, of een andere bijzondere gebeurtenis, wij maken graag de medailles voor je!


Kwaliteit


3D printen stelt ons in staat om snel en efficiënt gepersonaliseerde medailles te maken voor je. Deze techniek maakt het mogelijk om zonder grote investeringen unieke en opvallende ontwerpen te creëren. Kies voor een budgetvriendelijke oplossing met onze gespoten medailles, die nog steeds een opmerkelijke kwaliteit en uitstraling bieden. Maar voor diegenen die iets speciaals zoeken, bieden we ook medailles van hoogwaardige materialen zoals tin, en zelfs edele metalen zoals goud, zilver en brons. Dus of printen, of gieten; net wat jij wilt!


Duurzaam


Duurzaamheid vinden we heel belangrijk. We willen niet net zoals onze concurrenten alleen maar bijdragen aan de milieuvervuiling van kunststof. We gebruiken milieuvriendelijke materialen zoals biobased PA11 en gerecycled PLA. Elke medaille kan gepersonaliseerd worden met namen, data, logo's of speciale boodschappen. Dit maakt elke award uniek en persoonlijk, precies wat je nodig hebt om een blijvende indruk te maken.


Voor elke gelegenheid!


Onze medailles zijn perfect voor sportevenementen, van voetbaltoernooien tot atletiekwedstrijden. Ze zijn ook ideaal voor culturele evenementen zoals carnaval, of uitdagende activiteiten zoals de Vierdaagse. Daarnaast zijn ze uitstekend geschikt voor het erkennen van prestaties in trainingen of competities op elk niveau.


Eenvoudig


Bij Aworth begrijpen we dat tijd en gemak belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom is het ontwerpen en bestellen van medailles via onze website een fluitje van een cent. Met onze gebruiksvriendelijke online webshop kun je in enkele stappen jouw perfecte medaille samenstellen en bestellen. Het proces is snel, eenvoudig en voordat we gaan produceren laten we je eerst het ontwerp zien. Wel zo makkelijk!


Kwaliteitsgarantie


Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Elke medaille wordt zorgvuldig gecontroleerd voordat deze wordt verzonden, om te garanderen dat je alleen het beste ontvangt. Wij staan altijd klaar om te helpen met vragen of speciale verzoeken, zodat je zeker kunt zijn van een product dat precies is wat je zoek!


Betaalbaar


Of je nu kiest voor een budgetoplossing of een luxe variant, je krijgt altijd waar voor je geld! Wij kunnen de medaille 3D printen uit kunststof maar de medaille ook gieten uit bijvoorbeeld tin.


Feedback


Terwijl we onze nieuwe medaillecollectie lanceren, blijven we kijken naar manieren om onze producten en services te verbeteren. Jouw feedback is cruciaal in dit proces. We nodigen onze klanten uit om hun ervaringen te delen, zodat we kunnen blijven innoveren en verbeteren. Neem contact met ons op via info@aworth.nl


Jouw moment, onze trots


Elke medaille van Aworth vertelt een verhaal. Het is een herinnering aan hard werk, toewijding en triomf. Wanneer je kiest voor een Aworth-medaille, kies je voor een symbool van prestatie dat met trots gedragen wordt. We zijn vereerd deel uit te mogen maken van jouw speciale momenten en successen.


Bestellen?


Geïnteresseerd in onze nieuwe medailles? Neem contact op via sales@aworth.nl Wij staan klaar om je te helpen een blijvende indruk te maken met een medaille die echt iets betekent.

Bij Aworth geloven we dat elke prestatie een erkenning verdient die even uniek en speciaal is als de prestatie zelf. Met onze nieuwe medaillecollectie bieden we die mogelijkheid. Waar wacht je nog op? Het is tijd om te schitteren! We horen graag van je!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page