top of page

Science to Society Award in 3D print

EFFoST heeft een nieuwe prijs geïntroduceerd, de Science to Society Award. Deze prijs geeft erkenning aan personen of organisaties wiens werk het begrip en de waardering voor de waarde van voedselwetenschap en -technologie voor de samenleving heeft vergroot.




De eerste prijs werd in 2015 uitgereikt aan de International Union of Food Science and Technology (IUFoST) voor hun Global Food Safety Curricula Initiative. Een initiatief onder leiding van IUFoST met vele academische en andere partners om hiaten in de leerplannen voor voedselveiligheid te identificeren, capaciteit op te bouwen en kerncompetenties op universitair en afgestudeerd niveau vast te stellen en te harmoniseren. Het Global Food Safety Curricula Initiative is een ambitieus project dat de kracht van onderwijs zal toevoegen aan het waarborgen van voedselveiligheid op mondiaal niveau.



Na de uitreiking aan de International Union of Food Science and Technology in 2015 werd de prijs in 2016 uitgereikt aan dr. Jürgen Lucas van de Europese Commissie, Brussel.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page