top of page

Exclusieve Op Maat Gemaakte Awards in Rotterdam - Creëer Jouw Eigen Unieke Award

Ben je op zoek naar volledig custom 3D geprintte award? Bij Aworth bieden we op maat gemaakte awards in Rotterdam aan, ontworpen en geproduceerd om jouw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

Aworth - Jouw Partner voor Exclusieve Op Maat Gemaakte 3D geprintte Awards in Rotterdam

Jouw award wordt:

Duurzaam

Onze toewijding aan duurzaamheid gaat verder dan mooie woorden. We vervaardigen onze awards met 3D geprint biobased kunststof, een milieuvriendelijk alternatief, en gebruiken gecertificeerd hout en marmer om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Verder zetten we stevig in op hergebruik!

Op maat

Jouw award moet net zo uniek zijn als de prestatie die het vertegenwoordigt. Bij Aworth is elke award op maat gemaakt, van het ontwerp tot de gravure, bedrukking of sticker. Jij hebt de volledige controle over het uiterlijk en de boodschap van de award.

3D geprint

Wij produceren de awards met 3D printen. Daarom produceren we onze awards lokaal. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige kwaliteit, maar ook in een lage ecologische footprint.

Aworth Voronoi Blok in context.png

Neem Nu Contact Op

Laat jouw waardering opvallen met een op maat gemaakte 3D geprintte award van Aworth in Rotterdam. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen. Ontdek hoe we jou kunnen helpen jouw ideeën tot leven te brengen en de perfecte award te realiseren.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Zou je Kiezen voor een 3D print Award van Aworth in Rotterdam?

Bij Aworth geloven we in awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal geproduceerd. Ontwerpen, 3D printen en leveren binnen 2 a 3 weken.

  • Instagram
  • LinkedIn
Brisk_Aworth_RedBull_Award.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Wensen custom award bespreken

We beginnen met een grondige briefing om jouw wensen duidelijk te krijgen. Jouw visie staat centraal. Je kunt ook kiezen uit een custom award ontwerp uit onze webshop.

Creatief Ontwerp voor 3D printen

Ons getalenteerde team presenteert een ontwerpvoorstel dat zo realistisch mogelijk de uiteindelijke award weergeeft. Dit geeft je een helder beeld van het eindresultaat.

Productie en Levering

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met duurzame productie, geheel in Nederland doormiddel van 3D printen. We zorgen voor tijdige levering, zodat je jouw custom award op het juiste moment kunt presenteren.

bottom of page