top of page

Op Maat Gemaakte Awards in Tilburg - Jouw Persoonlijke Award Op Maat

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw waardering te tonen? Bij Aworth bieden we onze exclusieve op maat gemaakte awards ook in Tilburg aan. Onze specialisatie ligt in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte awards. In 2 of 3 weken van ontwerp naar duurzame custom award.

Aworth - Jouw Partner voor Exclusieve 3D geprintte Awards in Tilburg

Jouw award wordt:

Duurzaamheid

Onze awards worden vervaardigd met biobased kunststof, een milieuvriendelijk kunststof gebaseerd op de castor boon. Geen olie dus! Daarnaast produceren we met gecertificeerd hout en marmer, wat bijdraagt aan een natuurlijke en duurzame custom award. Ook hergebruiken we zoveel mogelijk kunststof.

Volledig Op Maat Gemaakt

Jouw award moet net zo uniek zijn en tijdig geleverd worden. Bij Aworth is elke award op maat gemaakt, van het ontwerp tot 3D print, bedrukking of sticker. Hierdoor heb je volledige controle over het uiterlijk en de boodschap van de award.

Lokaal geproduceerd

We zijn trots op onze lokale gemeenschap en geloven in de kracht van een korte keten. Onze awards worden lokaal geproduceerd, wat niet alleen zorgt voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook een lage ecologische footprint garandeert.

Aworth_Spotlight_Award copy.jpg

Bestel nu

Laat jouw waardering opvallen met een exclusieve op maat gemaakte award van Aworth, ook in Tilburg. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te bespreken hoe we jouw custom 3D award tijdig kunnen leverne.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Award van Aworth in Tilburg?

Bij Aworth geloven we in awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal geproduceerd met 3D printing.

  • Instagram
  • LinkedIn
MMEAwards_Oska_BenHoudijk_ESNS23_1124.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Inventarisatie

We beginnen met een grondige briefing om de wensen van de klant duidelijk te krijgen. Jouw visie staat centraal.

Creatief Ontwerp

Ons getalenteerde team maakt een ontwerpvoorstel dat een zo realistisch mogelijke weergave van de uiteindelijke award geeft. Hierdoor heb je een duidelijk beeld van het eindresultaat voordat we gaan 3D printen.

Productie en Levering

Na goedkeuring van het ontwerp, starten we met duurzame productie, made in Holland. We zorgen voor een tijdige levering, zodat je jouw custom 3D award tijdig kunt uitreiken.

bottom of page