top of page

Duurzame Award Laten Maken - Kies voor Milieubewuste Erkenning

Ben je op zoek naar een manier om je waardering te tonen hoge CO2 footprint? Bij Aworth bieden we de mogelijkheid om een duurzame award te laten maken die niet alleen de prestatie viert, maar ook het milieu respecteert.

Aworth - Jouw Partner voor Duurzame Awards

Jouw eigen award samengevat:

Biobased Materialen

Onze awards worden vervaardigd met biobased kunststof, een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele materialen. Dit zorgt voor een duurzame en verantwoorde keuze.

Gecertificeerd Hout en Marmer

We maken gebruik van gecertificeerd hout en marmer, materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een natuurlijke uitstraling bieden aan de awards.

Hergebruik van Materialen

Bij Aworth hergebruiken we kunststof om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren en de natuurlijke hulpbronnen te sparen.

Neem Nu Contact Met Ons Op

Kies voor een duurzame award van Aworth en toon je waardering op een milieubewuste manier. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen jouw ideeën voor een duurzame award tot leven te brengen.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Kiezen voor een Duurzame Award van Aworth?

Bij Aworth omarmen we duurzaamheid als een essentieel aspect van onze awards. Hier zijn enkele redenen waarom je voor een duurzame award van Aworth zou moeten kiezen.

  • Instagram
  • LinkedIn
Het ontvangen van een trofee

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Bespreking van Jouw Wensen

We beginnen met een grondig gesprek om je wensen en ideeën te begrijpen. Wat wil je dat jouw duurzame award symboliseert?

Creatief Duurzaam Ontwerp

Ons team creëert een ontwerp dat niet alleen de prestatie weerspiegelt, maar ook duurzaamheid in het middelpunt plaatst.

Duurzame Productie en Levering

Na goedkeuring van het duurzame ontwerp, starten we met de productie. Onze awards worden lokaal en duurzaam geproduceerd. We zorgen ervoor dat jouw duurzame award op tijd wordt geleverd.

bottom of page