top of page

Music Moves Europe Awards 2023 in 3D Print


Onlangs werden de Music Moves Europe Awards (MME Awards) uitgereikt. Deze awards zijn 3D geprint in PA12 en vervolgens nabehandeld in kleur.



De MME Awards is een prijs die wordt gefinancierd door de Europese Unie, die opkomende Europese muzikanten erkent en promoot. De prijzen zijn bedoeld om deze acts te helpen internationaal succes te behalen. De MME Awards zijn de opvolgers van de European Border Breakers Awards (EBBA) en de Music Moves Europe Talent Award (MMETA). Winnaars uit het verleden zijn onder meer Stromae, Rosalia, Adele en Dua Lipa.



Creative Agency G2K creëerde voor de awardshow een levendige en dynamische visuele identiteit om de stemcampagne te ondersteunen en de prijsuitreiking te versterken. Er werd een op maat gemaakt, geanimeerd lettertype ontwikkeld om on-brand materiaal te produceren, zoals social media-inhoud en de prijs zelf. Dit resulteerde in een recordopkomst bij de kiezers en 7 bekroonde artiesten die op het punt staan een grote impact te maken in de popcultuur.




Foto's: Bart Heemskerk en Ben Houdijk

34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page