top of page

RedBull Four2Score award


aworth redbull four2score custom award trofee goud beker bokaal

Red Bull Four 2 Score is een wereldwijd 4-tegen-4-voetbaltoernooi waar voetballers hun skills tonen op een klein veld zonder keeper. Red Bull Nederland organiseerde het Red Bull Four 2 Score evenement om voetbalcreativiteit te vieren. Bij een toernooi hoort een winnaar. En bij een winnaar hoort… Juist, een award. Aworth, een dochteronderneming van Brisk, kreeg de opdracht om een unieke trofee te ontwerpen voor dit wereldwijde 4-tegen-4-voetbaltoernooi.De award is geïnspireerd op een openbarstend straatvoetbalveld, waar vier diverse spelers omhoog springen en een grote bal ondersteunen. Het dynamische design omarmt perfect het thema van het evenement.


Het ontwerp is gedetailleerd uitgewerkt en de award is geproduceerd met bio-based materiaal PA11.Na het printen is de award zorgvuldig bewerkt om de sokkel een steenachtige uitstraling te geven. Om het gewicht te optimaliseren, is de award onderin gevuld met aluminiumvijzel.


De Red Bull Four 2 Score trofee werd enthousiast ontvangen tijdens het evenement en dient als een gedenkwaardig aandenken voor de winnende teams en spelers.


Op zoek naar een op maat gemaakte award? Bezoek de website van Aworth!

81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page