top of page

Maak Je Eigen Op Maat Gemaakte Award in Onze Webshop

Hey daar! Welkom bij Aworth, waar duurzaamheid en maatwerk samenkomen in onze custom 3D awards, gerealiseerd met geavanceerd 3D printen. Custom 3D award geleverd in 2 a 3 weken. Onze awards worden niet alleen op maat gemaakt, maar worden ook lokaal geproduceerd met een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Wij produceren jouw custom 3D award uit biobased materialen. Let's dive in!

Aworth - Duurzame custom 3D awards. 3D print.

Duurzaamheid? You Bet!

Biobased award

Bij Aworth geloven we in het maken van impact, en dat begint bij onze planeet. Daarom kiezen we voor duurzame materialen en lokale productie. Onze custom 3D awards worden gemaakt met biobased kunststof, een groen alternatief voor traditionele materialen. Door te kiezen voor lokale productie verminderen we onze ecologische voetafdruk en dragen we bij aan een toekomst die groen én vrolijk is!

Lokale Productie, Lekker Dichtbij

Wist je dat onze awards lokaal worden geproduceerd met geavanceerde 3D printtechnologie? Dat betekent minder transport, minder CO2-uitstoot en meer liefde voor onze planeet. Door te kiezen voor lokale partners ondersteunen we ook nog eens onze lokale economie. Win-win, toch?

Biobased Kunststof, Geen Plastic Soep!

Onze awards zijn niet alleen custom made, maar ook milieuvriendelijk! We gebruiken biobased kunststof, waardoor onze awards niet alleen uniek zijn, maar ook biologisch afbreekbaar. Bye bye plastic soep!

Dura Vermeer 'Best Partner' awards - Aworth.jpeg

Let's Make Magic Happen!

Ben je klaar om jouw eigen custom 3D award te laten maken? Let's make magic happen! Vraag vandaag nog je offerte aan en zie hoe jouw custom 3D award werkelijkheid wordt. Bij Aworth gaan we voor een groenere én vrolijkere toekomst, en we nodigen je graag uit om met ons mee te doen! Daarnaast leveren wij in 2 a 3 weken. Lekker snel dus!

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Kiezen voor Onze Webshop?

Onze webshop biedt een scala aan voordelen en mogelijkheden: 

1. You see what you get! De ontwerpen voor de custom 3D awards zijn al gemaakt! Wij passen het ontwerp per bestelling altijd aan dus de award zal altijd custom zijn!

2. Snel leverbaar. Off-the-shelf custom award dus in 2 a 3 weken leverbaar.

3. 3D geprint dus altijd lokaal geproduceerd!

  • Instagram
  • LinkedIn
aworth banner leaf kopie.jpg

Waarom Aworth?

Ons stappenplan

Duurzaamheid in het DNA

Onze passie voor duurzaamheid zit diep in ons DNA. We zijn gedreven om bij te dragen aan een groenere wereld en streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. Met onze lokale productie en het gebruik van biobased kunststof maken we duurzaamheid tastbaar in elk aspect van onze activiteiten.

Creativiteit en Maatwerk:

Of je nu op zoek bent naar een custom 3D award voor een speciale gelegenheid of een uniek relatiegeschenk, wij staan klaar om jouw ideeen tot leven te brengen met onze custom 3D awards. Geen idee is te gek en geen ontwerp te complex - we gaan graag de uitdaging aan om iets unieks te creëren dat perfect bij jou past.

Persoonlijke Service

Bij Aworth krijg je meer dan alleen een product - je krijgt een persoonlijke service die gericht is op jouw wensen en behoeften. Ons team staat klaar om je te begeleiden door het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke realisatie. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en zorgen ervoor dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat.

bottom of page