top of page

Op Maat Gemaakte Awards in Leeuwarden - Jouw Persoonlijke Award Snel Geleverd

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om waardering te tonen? Bij Aworth bieden we in Leeuwarden op maat gemaakte awards aan, die specifiek ontworpen en vervaardigd zijn om jouw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

Aworth - Jouw Partner voor Unieke Op Maat Gemaakte Awards in Leeuwarden

Jouw award wordt:

Milieubewust

We zetten ons in voor het milieu. Onze awards worden gemaakt van biobased kunststof dat ook goed te recyclen is. We maken ook gebruik van gecertificeerd hout en marmer om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Bovendien hergebruiken we kunststof zoals PLA en PA12 om zo duurzaamheid te garanderen.

Exclusief

Elke award die we creëren is een uniek kunstwerk op zich. We streven naar exclusiviteit in elk ontwerp, zodat jouw award werkelijk opvalt. In 2/3 weken ontworpen, geprint en geleverd.

Lokaal geproduceerd

We streven naar zo kort mogelijke transportroutes. Daarom worden onze awards lokaal vervaardigd met 3D printing. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige kwaliteit, maar ook in een verminderde ecologische impact.

Redbull_Brisk_Aworth_Foto_Zoomed.jpeg

Bestel nu

Laat jouw waardering opvallen met een op maat gemaakte award van Aworth in Leeuwarden. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw ideeën tot leven te brengen en de perfecte award te realiseren.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Zou je Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Award van Aworth in Leeuwarden?

Bij Aworth delen we een passie voor awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal vervaardigd worden.

  • Instagram
  • LinkedIn
MMEAwards_Oska_BenHoudijk_ESNS23_1124.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Inventarisatie

We beginnen met een gedetailleerd gesprek om jouw specifieke wensen en visie helder te krijgen. Jouw ideeën staan voor ons centraal.

Creatief Ontwerp

Ons ervaren team presenteert een ontwerpvoorstel dat zo realistisch mogelijk de uiteindelijke award weerspiegelt. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Productie en Levering

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de duurzame productie, volledig in Nederland. We zorgen voor een tijdige levering, zodat je jouw award op het juiste moment kunt presenteren.

bottom of page