top of page

Unieke Awards Op Maat in Den Bosch - Jouw Eigen Custom Award

Zoek je naar een bijzondere manier om waardering te uiten? Aworth biedt op maat gemaakte awards in Den Bosch aan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van awards die jouw boodschap op een onvergetelijke manier overbrengen.

Aworth - Jouw Partner voor Unieke Op Maat Gemaakte Awards in Den Bosch

Jouw award wordt:

Duurzaam

We zijn toegewijd aan het milieu en vervaardigen onze awards met biobased kunststof, een milieuvriendelijk alternatief. Bovendien maken we gebruik van gecertificeerd hout en marmer voor een natuurlijke uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. We gaan zelfs nog verder door kunststof te hergebruiken en zo onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Op maat

Jouw award moet net zo uniek zijn als de prestatie die het vertegenwoordigt. Bij Aworth wordt elke award op maat gemaakt, van het ontwerp tot de gravure, bedrukking of sticker. Dit geeft je volledige controle over het uiterlijk en de boodschap van de award.

Lokaal geproduceerd

Wij proberen zo duurzaam mogelijk te leveren en geloven in de kracht van een korte keten. Onze awards worden lokaal geproduceerd, wat niet alleen zorgt voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook een lage ecologische footprint garandeert. Geen spul uit China.

EFFoST_Nantes_2018_©_Gaël_Kazaz_IMG_2857.jpg

Neem Direct Contact Op

Laat je waardering opvallen met een op maat gemaakte award van Aworth in Den Bosch. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen. Bespreek hoe we jou kunnen helpen om jouw ideeën tot leven te brengen en de perfecte award te realiseren.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Zou je Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Award van Aworth in Den Bosch?

Bij Aworth geloven we in awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal geproduceerd. Snel en duurzaam. Levertijd 2/3 weken!

  • Instagram
  • LinkedIn
Aworth Shop Customize.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Persoonlijke Consultatie

We beginnen met een briefing om de wensen van de klant duidelijk te krijgen. Jouw visie staat centraal. Ook bespreken we de deadline. Niet geheel onbelangrijk!

Creatief Ontwerp

Ons getalenteerde team maakt een ontwerpvoorstel dat een zo realistisch mogelijke weergave van de uiteindelijke award geeft. Hierdoor heb je een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Vakkundige Productie

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met duurzame productie, volledig in Nederland. We zorgen voor tijdige levering, binnen 2/3 weken, zodat je jouw award op het juiste moment kunt presenteren.

bottom of page