top of page

Unieke Op Maat Gemaakte Awards in Groningen - Jouw Persoonlijke Award Op Maat

Zoek je naar een bijzondere manier om waardering te tonen? Aworth biedt in Groningen op maat gemaakte awards aan, die specifiek ontworpen en geproduceerd zijn om jouw boodschap op een onvergetelijke manier over te brengen.

Aworth - Jouw Partner voor Unieke Op Maat Gemaakte Awards in Groningen

Jouw award wordt:

Milieubewust

We zetten ons in voor het milieu. Onze awards worden gemaakt van biobased kunststof, een milieuvriendelijk alternatief. We maken ook gebruik van gecertificeerd hout en marmer om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Bovendien hergebruiken we kunststof om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Exclusief

Elke award die we creëren is een uniek kunstwerk op zich. We streven naar exclusiviteit in elk ontwerp, zodat jouw award werkelijk opvalt.

Lokaal geproduceerd

We zijn trots op onze lokale gemeenschap en geloven in de kracht van een korte productieketen. Daarom worden onze awards lokaal vervaardigd. Dit resulteert niet alleen in hoogwaardige kwaliteit, maar ook in een verminderde ecologische impact.

Aworth Voronoi Blok in context.png

Bestel nu

Laat jouw waardering opvallen met een op maat gemaakte award van Aworth in Groningen. Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen en ontdek hoe we jou kunnen helpen om jouw ideeën tot leven te brengen en de perfecte award te realiseren.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Award van Aworth in Groningen?

Bij Aworth delen we een passie voor awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal vervaardigd worden.

  • Instagram
  • LinkedIn
Brisk_Aworth_RedBull_Award.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Inventarisatie

We beginnen met een gedetailleerd gesprek om jouw specifieke wensen en visie helder te krijgen. Jouw ideeën staan centraal.

Creatief Ontwerp

Ons ervaren team presenteert een ontwerpvoorstel dat zo realistisch mogelijk de uiteindelijke award weerspiegelt. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van het eindresultaat.

Productie en Levering

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de duurzame productie, volledig in Nederland. We zorgen voor een tijdige levering, zodat je jouw award op het juiste moment kunt presenteren.

bottom of page