top of page

Op Maat Gemaakte Awards in Venlo - Jouw Persoonlijke Award Op Maat

Ben je op zoek naar een bijzondere manier om jouw waardering te tonen? Bij Aworth bieden we onze exclusieve op maat gemaakte awards ook in Venlo aan. Onze specialisatie ligt in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte awards die jouw boodschap op een onvergetelijke wijze overbrengen.

Aworth - Jouw Partner voor Exclusieve Op Maat Gemaakte Awards in Venlo

Jouw award wordt:

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk. Onze awards worden vervaardigd met biobased kunststof, een milieuvriendelijk alternatief. Daarnaast maken we gebruik van gecertificeerd hout en marmer, wat bijdraagt aan een natuurlijk en hoogwaardig product. We gaan zelfs nog een stap verder door kunststof te hergebruiken, waardoor we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Volledig Op Maat Gemaakt

Jouw award moet net zo uniek zijn als de prestatie die het vertegenwoordigt. Bij Aworth is elke award op maat gemaakt, van het ontwerp tot de gravure, bedrukking of sticker. Hierdoor heb je volledige controle over het uiterlijk en de boodschap van de award.

Lokaal geproduceerd

We zijn trots op onze lokale gemeenschap en geloven in de kracht van een korte keten. Onze awards worden lokaal geproduceerd, wat niet alleen zorgt voor hoogwaardige kwaliteit, maar ook een lage ecologische footprint garandeert.

Aworth_Spotlight_Award copy.jpg

Bestel nu

Laat jouw waardering opvallen met een exclusieve op maat gemaakte award van Aworth, ook in Venlo. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en te bespreken hoe we jou kunnen helpen om jouw ideeën tot leven te brengen en de perfecte award te realiseren.

  • Instagram
  • LinkedIn

Waarom Kiezen voor een Op Maat Gemaakte Award van Aworth in Venlo?

Bij Aworth geloven we in awards die niet alleen indrukwekkend zijn, maar ook duurzaam, uniek en lokaal geproduceerd.

  • Instagram
  • LinkedIn
MMEAwards_Oska_BenHoudijk_ESNS23_1124.jpg

Ons stappenplan

Ons stappenplan

Inventarisatie

We beginnen met een grondige briefing om de wensen van de klant duidelijk te krijgen. Jouw visie staat centraal. Daarnaast spreken we de uiterlijke levertijd af. Wij kunnen awards binnen 2 a 3 weken leveren.

Creatief Ontwerp

Ons eigen team maakt een ontwerpvoorstel voor 3D printen dat een zo realistisch mogelijke weergave van de uiteindelijke award geeft. Hierdoor heb je een duidelijk beeld van de uiteindelijke custom award.

Productie en Levering

Na goedkeuring van het 3D print ontwerp, starten we met duurzame productie, made in Holland. We zorgen voor een tijdige levering, zodat je jouw custom 3D award op het juiste moment kunt presenteren.

bottom of page