top of page

Padel award voor MYN

Op woensdag 10 april waren we met de MYN Netwerkclub Regio Apeldoorn te gast bij Squash & Padel Apeldoorn. Centrummanager Rutger jan kamperman ontving ons op het heerlijke buitenterras waar in het zonnetje de eerste contacten werden gelegd door de deelnemende bedrijven. 



aworth myn custom award 3D print foto
aworth myn custom award 3D print foto



Vervolgens kregen we uitleg over het enorm populaire spel padel wat bij het sportcentrum op vier prachtige buitenbanen gespeeld kan worden. Daarna gingen we in teams de baan op. 



Daar werd fanatiek, maar eerlijk en sportief gestreden om elk punt. Er was namelijk een echte award te winnen. Deze was beschikbaar gesteld door Aworth, een dochteronderneming van het Arnhemse bedrijf Brisk. Zij maken op aanvraag custom made (sport)prijzen en awards door gebruik te maken 3D print techniek. 



Na drie ronden was het even flink rekenen, maar er ontstond al snel een schifting tussen de bovenste vier team, die elkaar qua niveau en uitslagen niet veel ontliepen. 



DERDE



De IU Groep (bestaande uit Bart Blom en Lars Schutte en het gemengde team van Univé Stad en Land (Elwin Berghuis) & Volcano van Jaap Beerends) eindigden op een hashtag#gedeelde hashtag#derde hashtag#plaats.



TWEEDE


Met slechts één gewonnen game meer eindigde Ensing Autoverhuur als tweede. Een knappe prestatie van Tim Drieënhuizen en Axel Hulzebos die goed op elkaar ingespeeld op de baan stonden. 



WINNAAR



De zege bij deze eerste editie van het MYN Padeltoernooi was uiteindelijk voor BAX advocaten belastingkundigen die met Annemieke Wiltink en Bjorn Harbers de zege grepen. Zij kregen uit handen van Stijn Cox en Geert van Uffelen de award overhandigd. De poedelprijs ging naar Dutch Display BV uit Apeldoorn dat met Frank Zomer en Nara Ibragimova bestond uit twee personen die voor het eerst op de padelbaan stonden en zich daarop ondanks een laatste plaats toch kranig wisten te weren! 


aworth myn custom award 3D print foto
aworth myn custom award 3D print foto

EREDIVISIE SQUASH



Moe, maar voldaan gingen we vervolgens aan de buffet dat door de Italiaanse kok van Squash & Padel Apeldoorn ter plaatste was gekookt. Het toetje van deze netwerkbijeenkomst bestond uit het bijwonen van de hashtag#Eredivisie play-offs wedstrijd tussen Squash Apeldoorn en Frans Otten stadion Amsterdam. En dat alles onder toeziend oog van een enthousiast publiek waar ook ex-profvoetballer Marco Van Basten toe behoorde. Hoe leuk is dat! 



We kijken terug op een geslaagde dag dat zeker een vervolg zal krijgen en dus zal terugkeren op de MYN netwerkkalender! 





4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page