top of page

Green Quest Awards in 3D print

De winnaars van de Green Quest Awards krijgen jaarlijks een 3D geprinte award overhandigd. Deze wordt al enkele jaren door Oceanz 3D geprint.



Eind juni wordt de winnaar van The Green Quest Awards verkozen. BNR Nieuwsradio en ENGIE reiken de drie belangrijke prijzen uit aan de meest duurzame innovaties van Nederland. Voorafgaand aan de prijsuitreiking worden zo’n dertig groene innovaties doorgelicht. Deze bedrijven zijn geselecteerd omdat ze bijdragen aan de reductie van CO₂-uitstoot en vermindering van grondstoffengebruik.



The Green Quest 2021


De winnaar van The Green Quest 2021 is Smyle. Het bedrijf biedt plasticvrij tandenpoetsen door middel van tabletjes. De Publieksprijs ging naar Green Eco Furnace van MOVI Charcoal Furnaces. iWell sleepte de ENGIE Duurzame Technologieprijs in de wacht.





The Green Quest 2020


De winnaar van The Green Quest 2020 is Heliatek! Heliatek maakt organisch zonnefolie dat deze zomer – na 14 jaar ontwikkelen – groot wordt opgeschaald. De publieksprijs ging naar de radiator ventilator van SpeedComfort. En de ENGIE Prijs ging naar de warmtepomppanelen van Triple Solar.



52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page